Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kontakt

WWW.KOTOL.INFO


KONTAKTY

.: Kotly na tuhé palivo :.: Kachle, pece, sporáky na drevo :.: Pelety :.

Predajňa ZANZI, Haniska pri Košiciach - Prevádzkové hodiny

PONDELOK - PIATOK 7:30 - 16:00

Vážení zákazníci!

Z bezpečnostných dôvodov (ochrana zdravia) naša predajňa momentálne funguje iba ako výdajné miesto tovarov (okienkový predaj).
Vsup do priestorov firmy nie je možný (okrem skladu).
Ďakujeme za pochopenie.

Telefónny kontakt

0904 169 362

E-mail

teplo@zanzi.sk

Adresa prevádzky

ZANZI
Areál Haniska (v blízkosti U.S.Steel Košice) 044 57 Haniska
GPS: 48° 37' 12" – 21° 14' 10" (48,61876 – 21,23507)

Prevádzkovateľ stránok: ZANZI s.r.o., Haniska 429, 044 57 HANISKA  IČO: 36217441 DIČ: 2021699372 IČ DPH: SK7020000515
Obchodný register: Okresný súd Košice I, Oddiel: Sro, Vložka: 13611/V

Kontaktujte nás!
Napr. 09xx123456
Napr. KALORITHERM KTherm SB-35 FC
Ak máte záujem o dopravu, zadajte PSČ pre dodaciu adresu. Napr. 05601
Vážený zákazník, prosíme Vás, aby ste oboznámili s touto informáciou o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa čl. 12-14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 (GDPR) a §19-20 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, poskytujete svoje osobné údaje v kontaktnom formulári spoločnosti ZANZI s.r.o., so sídlom Haniska 429, 044 57 Haniska, IČO: 36217441, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel: Sro, Vložka: 13611/V, na účel spätného kontaktovania osoby, ktorá prejavila záujem o produktoch a službách spoločnosti ZANZI s.r.o.. Jedná sa o osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, kontaktná adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, ktoré nám poskytujete dobrovoľne na základe súhlasu, ktorý máte právo odvolať zaslaním písomného odvolania na adresu sídla.Podrobnejšie informácie o zásadách spracovávania osobných údajov v našej spoločnosti ZANZI s.r.o., vrátane vašich práv, nájdete na stránkach Zásady ochrany osobných údajov (https://new.lacny-kotol-radiator.sk/ochrana-sukromia/). GDPR - Týmto potvrdzujem, že som sa oboznámil/a so zásadami ochrany osobných údajov a dávam súhlas pre spracovanie údajov z kontaktného formulára.
Melody - svet hudby
Na začiatok stránky