Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Oceľový kotol KTherm SB

VÝPREDAJ!

Typ kotla KTherm SB SB-25 HC/FC (25 kW) SB-35 HC/FC (35 kW) SB-45 HC/FC (45 kW)
Cena za ks v EUR s DPH 1059,- 890,- 1259,- 990,- 1359,- 1090,-
Uvedené ceny sú platné do vypredania skladových zásob. Dostupnosť jednotlivých produktov závisí od výrobcov, niektoré produkty môžu byť dočasne nedostupné alebo nahradené iným typom.
Všetky uvedené obrázky, ilustrácie, schémy, farby, rozmery a technické parametre majú iba informačný charakter. Výrobcovia a dodávatelia si vyhradzujú právo kedykoľvek zmeniť uvedené údaje bez predchádzajúceho upozornenia. Prevádzkovateľ stránky nezodpovedá za presnosť, úplnosť a aktuálnosť uvedených obrázkov a technických údajov.

Kotol Kaloritherm na tuhe palivo

Oceľové kotly na tuhé palivo Kaloritherm (KTherm) SB HC / FC

Kotol Kaloritherm (KTherm) série SB HC a FC je oceľový kotol na pevné palivo, ktorý je skonštruovaný na princípe trojitej horizontálnej cirkulácie teplého vzduchu. Je určený pre teplovodné vykurovacie sústavy. Je vybavený moderným izolovaným plechovým krytom, regulátorom ťahu a teplomerom. K dispozícii je tiež čistiaca kefa a kutáč.

Unikátny princíp trojitej cirkulácie zabezpečuje vyššiu výkonnosť, nižšiu teplotu spalín a menej znečistených látok. Tieto výhody budú mať za následok značné úspory v spotrebe energie.

Kotol je k dispozícii v 3 výkonnostných variantoch (25-35-45 kW) a s 2 typmi pripojenia dymovodu. (FC – horné pripojenie, a HC – zadné pripojenie).

Ďalšie výhody kotla Kaloritherm (KTherm):

– 5-ročná záruka! (neplatí pre nákupy na IČO)
– teleso kotla z oceľového plechu hrúbky 5 mm
– veľké prikladacie dvierka
– ľahká obsluha a údržba
– možno použiť v otvorených aj uzavretých vykurovacích systémoch v súlade s predpismi

Kaloritherm-SB FC (pripojenie na komín na vrchu)

Kaloritherm-FC
Kaloritherm02FC

Kaloritherm-SB HC (pripojenie na komín vzadu)

Kaloritherm kotol
Kaloritherm07HC

Rozmery a technické parametre kotlov na pevné palivo Kaloritherm(KTherm) SB HC/FC 25 – 35–45 kW

NARIADENIE KOMISIE (EÚ) 2015/1189 sa nevzťahuje na kotly na nedrevnú biomasu.

Napr. 09xx123456
Napr. KALORITHERM KTherm SB-35 FC
Ak máte záujem o dopravu, zadajte PSČ pre dodaciu adresu. Napr. 05601
Vážený zákazník, prosíme Vás, aby ste oboznámili s touto informáciou o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa čl. 12-14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 (GDPR) a §19-20 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, poskytujete svoje osobné údaje v kontaktnom formulári spoločnosti ZANZI s.r.o., so sídlom Haniska 429, 044 57 Haniska, IČO: 36217441, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel: Sro, Vložka: 13611/V, na účel spätného kontaktovania osoby, ktorá prejavila záujem o produktoch a službách spoločnosti ZANZI s.r.o.. Jedná sa o osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, kontaktná adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, ktoré nám poskytujete dobrovoľne na základe súhlasu, ktorý máte právo odvolať zaslaním písomného odvolania na adresu sídla.Podrobnejšie informácie o zásadách spracovávania osobných údajov v našej spoločnosti ZANZI s.r.o., vrátane vašich práv, nájdete na stránkach Zásady ochrany osobných údajov (https://new.lacny-kotol-radiator.sk/ochrana-sukromia/). GDPR - Týmto potvrdzujem, že som sa oboznámil/a so zásadami ochrany osobných údajov a dávam súhlas pre spracovanie údajov z kontaktného formulára.
WWW.ZZSHOP.SK
Phone icon
0904 169 362
Volajte ( po-pi 7:30-15:30)