Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Liatinový sporák HOSSEVEN 4010

Liatinový kuchynský sporák HOSSEVEN 4010 na drevo

Sporák na drevo Hosseven

Liatinový kuchynský sporák HOSSEVEN 4010 na drevo

Praktický hnedo-žltý kuchynský sporák Hosseven 4010 so vstavanou rúrou na pečenie. Dymové hrdlo na vrchu na pravej strane.

Menovitý výkon: 5,8 kW
Rozmery (cca): 750 x 910 x 530 mm
Priemer dymového hrdla: 120 mm
Hmotnosť (netto): 76 kg
Farba: hnedo-žltá

Sporák HOSSEVEN 4010
Kontaktujte nás!
Napr. 09xx123456
Napr. KALORITHERM KTherm SB-35 FC
Ak máte záujem o dopravu, zadajte PSČ pre dodaciu adresu. Napr. 05601
Vážený zákazník, prosíme Vás, aby ste oboznámili s touto informáciou o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa čl. 12-14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 (GDPR) a §19-20 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, poskytujete svoje osobné údaje v kontaktnom formulári spoločnosti ZANZI s.r.o., so sídlom Haniska 429, 044 57 Haniska, IČO: 36217441, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel: Sro, Vložka: 13611/V, na účel spätného kontaktovania osoby, ktorá prejavila záujem o produktoch a službách spoločnosti ZANZI s.r.o.. Jedná sa o osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, kontaktná adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, ktoré nám poskytujete dobrovoľne na základe súhlasu, ktorý máte právo odvolať zaslaním písomného odvolania na adresu sídla.Podrobnejšie informácie o zásadách spracovávania osobných údajov v našej spoločnosti ZANZI s.r.o., vrátane vašich práv, nájdete na stránkach Zásady ochrany osobných údajov (https://new.lacny-kotol-radiator.sk/ochrana-sukromia/). GDPR - Týmto potvrdzujem, že som sa oboznámil/a so zásadami ochrany osobných údajov a dávam súhlas pre spracovanie údajov z kontaktného formulára.

Uvedené ceny sú platné do vypredania skladových zásob. Dostupnosť jednotlivých produktov závisí od výrobcov, niektoré produkty môžu byť dočasne nedostupné alebo nahradené iným typom.
Všetky uvedené obrázky, ilustrácie, schémy, farby, rozmery a technické parametre majú iba informačný charakter. Výrobcovia a dodávatelia si vyhradzujú právo kedykoľvek zmeniť uvedené údaje bez predchádzajúceho upozornenia. Prevádzkovateľ stránky nezodpovedá za presnosť, úplnosť a aktuálnosť uvedených obrázkov a technických údajov.

Na začiatok stránky