Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Liatinové kotly Hunor Kappa

Liatinové kotly na tuhé palivo Hunor Kappa

HUNOR KAPPA 6 SKLADOM!

Hunor Kappa je kvalitný liatinový kotol na tuhé palivo.

Kotol HUNOR Kappa

Kľúčové vlastnosti kotlov Hunor Kappa:

  • Kvalitné liatinová články.
  • Vynikajúca tesnosť, kvalitné spoje, moderný vzhľad
  • Regulovanie ťahu.
  • Dlhá životnosť.
  • Spoľahlivosť.
  • Energetická trieda A.
  • Vysoký technologický štandard vďaka viacnásobnému systému nasávania sekundárneho vzduchu.
  • Kotol Hunor Kappa môže byť použitý buď v gravitačných systémoch alebo v systémoch s obehovým čerpadlom.
  • Liatinové teleso je zo šedej liatiny triedy EN-GJL 200, je vyrobená pomocou flexibilnej technológie odlievania. Výsledkom je produkt, ktorý je odolnejší voči nízkoteplotnej korózii.
  • Záručná doba na kotly Hunor Kappa je 24 mesiacov.

HUNOR KAPPA 6 SKLADOM!

Z dôvodu bezpečnému prevozu je kotol dodávaný (predávaný) v demontovanom stave. Liatinové kotlové teleso, izolácia, oplechovanie a dodávané príslušenstvo je potrebné skompletizovať vo vlastnej réžii (ceny sú uvedené bez dopravy a inštalácie kotla).!

HUNOR KAPPA 6 SKLADOM!

Uvedené ceny sú platné do vypredania skladových zásob. Dostupnosť jednotlivých produktov závisí od výrobcov, niektoré produkty môžu byť dočasne nedostupné alebo nahradené iným typom.
Všetky uvedené obrázky, ilustrácie, schémy, farby, rozmery a technické parametre majú iba informačný charakter. Výrobcovia a dodávatelia si vyhradzujú právo kedykoľvek zmeniť uvedené údaje bez predchádzajúceho upozornenia. Prevádzkovateľ stránky nezodpovedá za presnosť, úplnosť a aktuálnosť uvedených obrázkov a technických údajov.

Kontaktujte nás!
Napr. 09xx123456
Napr. KALORITHERM KTherm SB-35 FC
Ak máte záujem o dopravu, zadajte PSČ pre dodaciu adresu. Napr. 05601
Vážený zákazník, prosíme Vás, aby ste oboznámili s touto informáciou o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa čl. 12-14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 (GDPR) a §19-20 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, poskytujete svoje osobné údaje v kontaktnom formulári spoločnosti ZANZI s.r.o., so sídlom Haniska 429, 044 57 Haniska, IČO: 36217441, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel: Sro, Vložka: 13611/V, na účel spätného kontaktovania osoby, ktorá prejavila záujem o produktoch a službách spoločnosti ZANZI s.r.o.. Jedná sa o osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, kontaktná adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, ktoré nám poskytujete dobrovoľne na základe súhlasu, ktorý máte právo odvolať zaslaním písomného odvolania na adresu sídla.Podrobnejšie informácie o zásadách spracovávania osobných údajov v našej spoločnosti ZANZI s.r.o., vrátane vašich práv, nájdete na stránkach Zásady ochrany osobných údajov (https://new.lacny-kotol-radiator.sk/ochrana-sukromia/). GDPR - Týmto potvrdzujem, že som sa oboznámil/a so zásadami ochrany osobných údajov a dávam súhlas pre spracovanie údajov z kontaktného formulára.
WWW.ZZSHOP.SK
Na začiatok stránky