Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kuchynský sporák PLAMAK na drevo

Biely kuchynský sporák PLAMAK na drevo

VYPREDANÉ!

Sporák PLAMAK

Biely kuchynský sporák PLAMAK na drevo

Voľne stojaci kuchynský sporák PLAMAK na varenie a pečenie. V dolnej časti sa nachádza výsuvný úložný priestor pre palivo – drevo.
Výkon: 9 kW.
Rozmery rúry: šírka 410 mm, hĺbka 440 mm, výška 220 mm.
Farba: biela
2 spaľovacie komory: jedna pre rúru, druhá len pre vykurovanie.
Horné pripojenie dymovodu (na pravej strane) s priemerom 150 mm.

PARAMETRE A ROZMERY
Nominálny výkon 9 kW
Teplovodný výmenník nie
Rozmery š / h / v cca 840 / 600 / 890 mm
Hmotnosť (netto) cca 130 kg
Priemer dymovodu ∅ 150 mm
Účinnosť 62 %
Spotreba paliva 3 - 3,6 kg/h
Výhrevnosť max. 155 m³
Odstupová vzdialenosť z boku 40 cm
Odstupová vzdialenosť zo zadu 40 cm
Odstupová vzdialenosť z predu 50 cm
Pripojenie dymovodu horné (vpravo)
Odporúčané palivo drevo (do 20% vlhkosti) / ekobrikety
Ťah komína 12 Pa
Kontaktujte nás!
Napr. 09xx123456
Napr. KALORITHERM KTherm SB-35 FC
Ak máte záujem o dopravu, zadajte PSČ pre dodaciu adresu. Napr. 05601
Vážený zákazník, prosíme Vás, aby ste oboznámili s touto informáciou o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa čl. 12-14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 (GDPR) a §19-20 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, poskytujete svoje osobné údaje v kontaktnom formulári spoločnosti ZANZI s.r.o., so sídlom Haniska 429, 044 57 Haniska, IČO: 36217441, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel: Sro, Vložka: 13611/V, na účel spätného kontaktovania osoby, ktorá prejavila záujem o produktoch a službách spoločnosti ZANZI s.r.o.. Jedná sa o osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, kontaktná adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, ktoré nám poskytujete dobrovoľne na základe súhlasu, ktorý máte právo odvolať zaslaním písomného odvolania na adresu sídla.Podrobnejšie informácie o zásadách spracovávania osobných údajov v našej spoločnosti ZANZI s.r.o., vrátane vašich práv, nájdete na stránkach Zásady ochrany osobných údajov (https://new.lacny-kotol-radiator.sk/ochrana-sukromia/). GDPR - Týmto potvrdzujem, že som sa oboznámil/a so zásadami ochrany osobných údajov a dávam súhlas pre spracovanie údajov z kontaktného formulára.

Uvedené ceny sú platné do vypredania skladových zásob. Dostupnosť jednotlivých produktov závisí od výrobcov, niektoré produkty môžu byť dočasne nedostupné alebo nahradené iným typom.
Všetky uvedené obrázky, ilustrácie, schémy, farby, rozmery a technické parametre majú iba informačný charakter. Výrobcovia a dodávatelia si vyhradzujú právo kedykoľvek zmeniť uvedené údaje bez predchádzajúceho upozornenia. Prevádzkovateľ stránky nezodpovedá za presnosť, úplnosť a aktuálnosť uvedených obrázkov a technických údajov.

Melody - svet hudby
Na začiatok stránky