Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kotol KOLO TECH KTMM 20

Oceľový kotol KOLO TECH KTMM 20

NOVINKA

Uvádzacia cena 999 EUR*

SKLADOM

Kotly KOLO TECH

Kotol na tuhé palivo
KOLO TECH KTMM 20
(18-21 kW)

Teplovodný OCEĽOVÝ KOTOL KOLO TECH KTMM na tuhé palivo
s ručným prikladaním je určený
na vykurovanie bytov, rodinných domov, menších prevádzok alebo aj fóliovníkov.

Steny kotla tvoria oceľové plechy, vonkajší plech o hrúbke 3 mm, vnútorný o hrúbke 5 mm. Pre uľahčenie obsluhy kotla sa na jeho telese nachádzajú tri obsluhovacie dvierka.

Kotol Kaloritherm záruka 3 roky

Technické parametre a rozmery kotla KOLO TECH KTMM 20 na pevné palivo:

vádzacia cena 999 EUR*

SKLADOM

* Cena nezahrňuje: termostatický regulátor ťahu, popolník, kutáč, inštaláciu kotla a dopravu!

Kontaktujte nás!
Napr. 09xx123456
Napr. KALORITHERM KTherm SB-35 FC
Ak máte záujem o dopravu, zadajte PSČ pre dodaciu adresu. Napr. 05601
Vážený zákazník, prosíme Vás, aby ste oboznámili s touto informáciou o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa čl. 12-14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 (GDPR) a §19-20 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, poskytujete svoje osobné údaje v kontaktnom formulári spoločnosti ZANZI s.r.o., so sídlom Haniska 429, 044 57 Haniska, IČO: 36217441, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel: Sro, Vložka: 13611/V, na účel spätného kontaktovania osoby, ktorá prejavila záujem o produktoch a službách spoločnosti ZANZI s.r.o.. Jedná sa o osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, kontaktná adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, ktoré nám poskytujete dobrovoľne na základe súhlasu, ktorý máte právo odvolať zaslaním písomného odvolania na adresu sídla.Podrobnejšie informácie o zásadách spracovávania osobných údajov v našej spoločnosti ZANZI s.r.o., vrátane vašich práv, nájdete na stránkach Zásady ochrany osobných údajov (https://new.lacny-kotol-radiator.sk/ochrana-sukromia/). GDPR - Týmto potvrdzujem, že som sa oboznámil/a so zásadami ochrany osobných údajov a dávam súhlas pre spracovanie údajov z kontaktného formulára.

Uvedené ceny sú platné do vypredania skladových zásob. Dostupnosť jednotlivých produktov závisí od výrobcov, niektoré produkty môžu byť dočasne nedostupné alebo nahradené iným typom.
Všetky uvedené obrázky, ilustrácie, schémy, farby, rozmery a technické parametre majú iba informačný charakter. Výrobcovia a dodávatelia si vyhradzujú právo kedykoľvek zmeniť uvedené údaje bez predchádzajúceho upozornenia. Prevádzkovateľ stránky nezodpovedá za presnosť, úplnosť a aktuálnosť uvedených obrázkov a technických údajov.

Na začiatok stránky