Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kôš na pelety (do krbu)

Kôš na pelety: do krbu, na grilovanie, do záhrady ...

Kôš na pelety

Zbavte sa starostí s prípravou a skladovaním palivového dreva do krbu!
Kúrte peletami v obyčajnom krbe jednoducho a bez dodatočných úprav!

Ponúkame Vám kôš na pelety do krbu alebo do záhrady na grilovanie, ako zdroj tepla na rybačku, ako protimrazová ochrana do skleníka, do vinohradu …

Kôš na pelety je jednoduché zariadenie, ktoré Vám umožní kúriť peletami v otvorenom krbe alebo v krbe s dvierkami.

Kôš na pelety do krbu

Rozmery: cca 270 x 230 x 300 mm (š x v x d)
Objem peliet: cca 6-7 kg (v závislosti od kvality peliet)
Doba horenia: až 4-5 hod. (v závislosti od peliet a regulácie vzduchu)

Výhody

  • Opakované použitie a možné dopĺňanie peliet pred dohorením náplne
  • Žiadne prskanie iskier, alebo vypadávanie uhlíkov
  • Čistá manipulácia a jednoduché uskladnenie
Kôš do krbu na pelety

Alternatívne možnosti využívania košíka na pelety

Košík na pelety je vhodný aj:
– na grilovanie a opekanie
– ako zdroj tepla v prírode (napr. rybačka, kempovanie)
– ako protimrazová ochrana viniča vo vinohradoch, zeleniny v skleníkoch alebo ovocia v sadoch

Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky na čísle
0904 169 362
(počas pracovných dní medzi 7:30 a 16:00 h.).

Kontaktujte nás!
Napr. 09xx123456
Napr. KALORITHERM KTherm SB-35 FC
Ak máte záujem o dopravu, zadajte PSČ pre dodaciu adresu. Napr. 05601
Vážený zákazník, prosíme Vás, aby ste oboznámili s touto informáciou o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa čl. 12-14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 (GDPR) a §19-20 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, poskytujete svoje osobné údaje v kontaktnom formulári spoločnosti ZANZI s.r.o., so sídlom Haniska 429, 044 57 Haniska, IČO: 36217441, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel: Sro, Vložka: 13611/V, na účel spätného kontaktovania osoby, ktorá prejavila záujem o produktoch a službách spoločnosti ZANZI s.r.o.. Jedná sa o osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, kontaktná adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, ktoré nám poskytujete dobrovoľne na základe súhlasu, ktorý máte právo odvolať zaslaním písomného odvolania na adresu sídla.Podrobnejšie informácie o zásadách spracovávania osobných údajov v našej spoločnosti ZANZI s.r.o., vrátane vašich práv, nájdete na stránkach Zásady ochrany osobných údajov (https://new.lacny-kotol-radiator.sk/ochrana-sukromia/). GDPR - Týmto potvrdzujem, že som sa oboznámil/a so zásadami ochrany osobných údajov a dávam súhlas pre spracovanie údajov z kontaktného formulára.

Uvedené ceny sú platné do vypredania skladových zásob. Dostupnosť jednotlivých produktov závisí od výrobcov, niektoré produkty môžu byť dočasne nedostupné alebo nahradené iným typom.
Všetky uvedené obrázky, ilustrácie, schémy, farby, rozmery a technické parametre majú iba informačný charakter. Výrobcovia a dodávatelia si vyhradzujú právo kedykoľvek zmeniť uvedené údaje bez predchádzajúceho upozornenia. Prevádzkovateľ stránky nezodpovedá za presnosť, úplnosť a aktuálnosť uvedených obrázkov a technických údajov.

Melody - svet hudby
Na začiatok stránky