Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Horáky na pelety

Horáky na pelety

ECOMAT - RODINA HORÁKOV NA PELETY S AUTOMATICKÝM ZAPAĽOVANÍM A ČISTENÍM ROŠTU

Horáky ECOMAT dodávame LEN NA OBJEDNÁVKU, ako príslušenstvo ku kotlom TOTYA!

Ecomat - horák na pelety

HORÁK ECOMAT
Ekologické, ekonomické a pohodlné riešenie vykurovania

Jednoduchá obsluha a spoľahlivosť

Automatické zapaľovanie a hasenie

Keď nie je potrebné žiadne teplo, horák zhasne a úplne sa vyčistí, takže spotreba peliet zostane len toľko, koľko je skutočne potrebné.

Fotosenzitívne monitorovanie plameňa

Vďaka fotosenzoru zapaľovacia elektróda žhaví len do rozhorenia peliet, čím sa predlžuje životnosť elektródy. Po výpadku prúdu, ak už oheň zhasol, sa horák sám znovu zapáli.

Pohyblivý rošt

Pomocou nastaviteľného – a počas spaľovacieho procesu ovládateľného – pohyblivého roštu je možné v horáku použiť prakticky akékoľvek pelety s ľubovolným obsahom popola.

Podávací šnek v horáku

Všetky pelety vstupujúce cez klapku sú tlačené do ohniska druhým šnekom, čím je zaručená úplne bezpečná prevádzka.

Ovládanie

Horák je možné jednoducho konfigurovať pomocou zjednodušeného menu a rozšíreného (servisného) menu rozdeleného do skupín, čo poskytuje riešenie pre všeobecné nastavenie ako aj jemné doladenie.

Uložiteľné nastavenia peliet

Pre rôzne druhy peliet je možné uložiť rôzne parametre, takže ak meníte palivo, nemusíte znova skúšať nastavenia.

Horáky na pelety

ECOMAT 15

Rozsah výkonu: 3,5 – 15 kW
Použiteľná veľkosť peliet: 6 mm
Účinnosť: 98%
Max. spotreba peliet: 3 kg / hod.
Spotreba elektrickej energie: 40 W/h
Sieťové pripojenie: 230 V AC/50 Hz
Max. vykurovaná plocha: 180 m²
Životnosť zapaľovacej elektródy:
20 000 cyklov
Min. potrebná hĺbka ohniska:
300 mm
Min. potrebná výška nad horákom:
150 mm
Min. potrebná šírka ohniska
 250 mm
Požadovaný rozmer otvoru na dverách kotla:
100 x 100 mm

Cena s DPH: 1 485,- €

ECOMAT 25

Ecomat 25

Rozsah výkonu: 5,6 – 25 kW
Použiteľná veľkosť peliet: 6/8 mm
Účinnosť: 98%
Max. spotreba peliet: 5 kg / hod.
Spotreba elektrickej energie: 40 W/h
Sieťové pripojenie: 230 V AC/50 Hz
Max. vykurovaná plocha: 280 m²
Životnosť zapaľovacej elektródy:
20 000 cyklov
Min. potrebná hĺbka ohniska:
350 mm
Min. potrebná výška nad horákom:
150 mm
Min. potrebná šírka ohniska
 300 mm
Požadovaný rozmer otvoru na dverách kotla:
120 x 120 mm

Cena s DPH: 1 523,- €

ECOMAT 40

Ecomat 40

Rozsah výkonu: 12 – 45 kW
Použiteľná veľkosť peliet: 6/8 mm
Účinnosť: 98%
Max. spotreba peliet: 9 kg / hod.
Spotreba elektrickej energie: 40 W/h
Sieťové pripojenie: 230 V AC/50 Hz
Max. vykurovaná plocha: 450 m²
Životnosť zapaľovacej elektródy:
20 000 cyklov
Min. potrebná hĺbka ohniska:
600 mm
Min. potrebná výška nad horákom:
200 mm
Min. potrebná šírka ohniska
 400 mm
Požadovaný rozmer otvoru na dverách kotla:
160 x 160 mm

Cena s DPH: 1 757,- €

Ceny zahŕňajú horák, riadiacu jednotku, šnekový dávkovač a flexibilnú hadicu.

Horáky ECOMAT dodávame LEN NA OBJEDNÁVKU, ako príslušenstvo ku kotlom TOTYA!

Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky na čísle
0950 279 588
 (počas pracovných dní medzi 7:30 a 16:00 h.).

Kontaktujte nás!
Napr. 09xx123456
Napr. KALORITHERM KTherm SB-35 FC
Ak máte záujem o dopravu, zadajte PSČ pre dodaciu adresu. Napr. 05601
Vážený zákazník, prosíme Vás, aby ste oboznámili s touto informáciou o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa čl. 12-14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 (GDPR) a §19-20 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, poskytujete svoje osobné údaje v kontaktnom formulári spoločnosti ZANZI s.r.o., so sídlom Haniska 429, 044 57 Haniska, IČO: 36217441, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel: Sro, Vložka: 13611/V, na účel spätného kontaktovania osoby, ktorá prejavila záujem o produktoch a službách spoločnosti ZANZI s.r.o.. Jedná sa o osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, kontaktná adresa, telefónne číslo a e-mailová adresa, ktoré nám poskytujete dobrovoľne na základe súhlasu, ktorý máte právo odvolať zaslaním písomného odvolania na adresu sídla.Podrobnejšie informácie o zásadách spracovávania osobných údajov v našej spoločnosti ZANZI s.r.o., vrátane vašich práv, nájdete na stránkach Zásady ochrany osobných údajov (https://new.lacny-kotol-radiator.sk/ochrana-sukromia/). GDPR - Týmto potvrdzujem, že som sa oboznámil/a so zásadami ochrany osobných údajov a dávam súhlas pre spracovanie údajov z kontaktného formulára.
Booking.com

Uvedené ceny sú platné do vypredania skladových zásob. Dostupnosť jednotlivých produktov závisí od výrobcov, niektoré produkty môžu byť dočasne nedostupné alebo nahradené iným typom.
Všetky uvedené obrázky, ilustrácie, schémy, farby, rozmery a technické parametre majú iba informačný charakter. Výrobcovia a dodávatelia si vyhradzujú právo kedykoľvek zmeniť uvedené údaje bez predchádzajúceho upozornenia. Prevádzkovateľ stránky nezodpovedá za presnosť, úplnosť a aktuálnosť uvedených obrázkov a technických údajov.

Na začiatok stránky